Information
Rhodos i Grekland
Fakta om Rhodos
Resa till Rhodos
Nattliv på Rhodos
Mat i Grekland
Om rhodosigrekland
Rhodos länkar
Länkpartners
Reseförsäkringar

Grekland

Ixia
Kalithea
Faliraki
Lindos
Haraki
Kalathos
Afandou
Rhodos stad

Utflykter från Rhodos
Marmaris i Turkiet
Fjärilsdalen
Kos-utflykt

Agathonissi
Arki
Astypalea
Chalki
Kalymnos
Karapathos
Kassos
Kastellorizo
Kos
Leros
Lipsi
Marathi
Nisyors
Patmos
Symi
Telendos
Tilos
Marmaris i Turkiet

Marmaris ligger i Turkiet och turistorten ligger precis mellan Medelhavet samt Egeiska havet. Marmaris ligger ungefär 20-30 kilometer utanför Rhodoskust. Så det är inte en lång tur från Rhodos in till Marmaris.
De som åker till Marmaris gör det mest för att shoppa samt även titta på de olika lustjakterna som finns i Marmaris hamn.
Detta då hamnen i Marmaris skall vara den finaste och största i hela sydvästra Turkiet. Detta gör även att det är flertalet större lustjakter som ligger inne i hamnen.
Här finns ungefär 50.000 invånare och många utav dessa jobbar inom turistnäringen. Som sagt så finns det stor chans att göra fynd i den stora basaren eller på shopping gatan. Allt är samlat nere vid hamnen i den gamla stan.

marmaris i Turkiet


Det som finns att köpa här är för det mesta plagiat-kläder, kläder i skinn samt plagiat väskor. Något som även är relativt billigt i Turkiet är guld och silver smycken. Men se till att veta vad guldpriset står i, innan man åker dit för att köpa guld. Det blir lättare att pruta och få ner priset till en prisvärd nivå.

Om ni vill ha mer information om Turkiet så kan ni läsa mer på Marmaris i Turkiet eller på Turkiet - Marmaris och fler turistorter i Turkiet